Liczba postów: 161
Liczba wątków: 138
Czy możecie pokazać wasze salony w domach? Poszukuję inspiracji na wystrój i dekoracje? Podoba mi się styl skandynawski, ale mam też problem z wyborem podłogi. Co się u Was sprawdza, panele czy deski?
Liczba postów: 60
Liczba wątków: 48
Na Pintereście jest masa pomysłów, dodatkowo są blogi wnętrzarskie i tam jest dużo wizualizacji z których można skorzystać. Co do podłogi to ja poczatkowo chciałam panele, ale koleżanka odradziła. Bo jeśli trafimy na słabe to szybko nam się zniszczą. A jednak salon to miejsce spotkań rodziny. Na
https://www.merkurymarket.pl/plytki-do-salonu/ znalazłam płytki które imitują deskę. Ich położenie jest dość łatwe a trwałość dobra. No i na dużej powierzchni ładna płytka daje też klasy.
Liczba postów: 88
Liczba wątków: 61
W salonie prócz mebli, podłogi warto też zwrócić uwagę na takie elementy jak gniazdka i właczniki światła. Obecnie producenci dbają o wygląd tego typu elementów. Seria
Legrand Mosaic ma na prawdę fajny osprzęt i można je wkomponować w wystruj dzieki czemu nie rzucają się w oczy a są dodatkowym elementem dekoracyjnym pomieszczenia.